Mustafa Paşa Ortaokulu
Mustafapaşa Mah. 712 Sk. No.42 Gebze/KOCAELİ

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ... 1.Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. 2.Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın 3.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 4.Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. 5.Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. 6.Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 7.Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. 8.Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

1.Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2.Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3.Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4.Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5.İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6.Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7.Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, 8.Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, 9.Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabah Ortaokul-Öğlen İlkokul)

İkili Öğretim (Sabah Ortaokul-Öğlen İlkokul)

Ortaokul 07.40-13.10

İlçe Merkezine 500 metre